Updates.
Assalamualaikum..Harap-harap menang harini :D

Tuesday, 18 October 2011

0
Komen

Mula ditubuhkan.

assalamualaikum..yuhuuuu ! halooo semua ?? sihat ?? haa....firstly nk cakap , WELCOME ! haha , thanks visit BLOG kami yg tak cantik cam korang ?? huhu , post nie adalah post yg pertama , kitaorg nak cerita tentang ,group yg mula ditubuhkan , actually kitaorg tak sangka yg kitaorg dpt tubuhkan group nie sama kan kwn2 ? huhu , dalam group ni dianggotai oleh 12org ! ramai bukan ? yezzaaaaa! haha , group ni kitaorg letak nama GIRLS GENERATION ,bahasa melayu nye GENERASI PEREMPUAN ! uhuhuhua , kenapa kitaorg pilih nama nie ??? npe ek kwn-kwn ? huhu , SBB ia dianggotai oleh semuaaaaa kaum hawa , cheeewwwaaah ! haha , that's why lah kita letak nama tu , bile mula ditubuhkan ?? 12 oct 2011 , selesai sahaja habis PMR , nama program kitaorg selama 6 minggu ni ialah PASCA PMR ,cikgu SITI SURAIYAH yg anjurkan aktiviti ni , this week adalah minggu yg kedua , aktiviti membuat FACEBOOK DAN BLOG , aktiviti minggu yg pertama ialah aktiviti lasak , kitaorg menang !!! haha , jgn jealous taw ?? hhhaha , even dpt nom 2 tp bangga gak lah ! haha . okea lah kwn2 doakan kami menang utk aktiviti minggu nie yaa ?? salam :)nnty gmbr kitaorg upload !! heheheh :)
          by : liyana <3 

Do Read, Do Like :D

0 comments:

Post a Comment